Menjador

L'escola ofereix diàriament el Servei de Menjador. Disposem de cuina pròpia, i degudament autoritzada, dins les nostres instal·lacions.

Una dieta saludable, variada i equilibrada és una de les principals garanties de salut per als infants. Al col·legi elaborem i consensuem els menús entre el nostre personal qualificat: dietista, cap de cuina i educadors de menjador.  En l'elaboració mensual dels menús, utilitzem aliments de temporada, tenint en compte els seus valors nutricionals.  Des del servei de menjador es té especial cura, en l’elaboració i seguiment de dietes derivades,  per intoleràncies i al·lèrgies específiques, sempre sota prescripció mèdica. Durant les estones dels àpats, el professorat i els monitors del centre, desenvolupen els hàbits higiènics, alimentaris i de comportament dels alumnes, a més de promocionar els aspectes socials i de convivència.

La coordinació d’aquest servei va a càrrec de l’Administració i Serveis del col·legi, on podeu adreçar les vostres consultes:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Bon profit!

Actualitat 

22.12.2015

PERQUÈ ÉS NADAL I ESTIC CONTENT

Ara ja només queden dues setmanes per sortir al carrer i veure que la nit es torna dia; que els estels estan a tot arreu; que els arbres lluen; que a cada cantonada hi ha llums i colors que ens enfonsen a un món màgic. És la màgia de Nadal, que per als més petits és viure en un conte de fantasia; els més petits que marxen a dormir i a l’endemà es troben una casa plena de regals. Una màgia que els fa lluir i omplir d’alegria cada racó, cada moment, cada detall.... Per això és feina nostra fer que aquesta llum no s’apagui, per a tots els nens, perquè tots tenen dret a lluir al Nadal.

Per totes aquestes raons, els monitors de menjador de Maristes la Immaculada hem volgut posar la nostra petita llum a cada un d’ells i que cada dia, quan vinguin a dinar, ho facin amb el nostre amic Olaf, que ha llançat estels al voltant nostre, i a Rudolph que ens canta les nadales per omplir les nostres hores d’alegria i felicitat.

Perquè un somriure en els nostres petits és el millor regal que tenim a la nostra feina.

menjador01

menjador02

menjador03

menjador04

menjador05

Pastoral

Cartel lema17 18

Lema del Curs 2017-18

Lema2017banner


 logo enxarxat

logo horiz small

LOGO SED CAT1

Pots descarregar...

Menú Escola: Maig 2018

menu escolar 


Retalls d'Març
Publicat: Març de 2018

 retalls


Col·laborem amb

university cambridge


 DelfDalf

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...