Maristes Languages School (English)

Activitat:

L’anglès extraescolar pretén ampliar els coneixements dels alumnes en llengua anglesa. Comptem amb uns materials i uns recursos propis, independents d’aquells que s’utilitzen a les nostres aules de primària i secundària. 

Les activitats d’aprenentatge es basaran en el treball realitzat amb un llibre de text i la utilització de materials digitals i recursos TIC, així com en la participació al llarg del curs en diferents projectes de tipologia i continguts diversos, la qual cosa entenem com a imprescindible avui en dia.


Gràcies a aquesta metodologia, creiem que els alumnes avançaran en el seu coneixement de la llengua anglesa i podran anar superant els diferents nivells proposats amb èxit.
El grup de mestres vetllarà per la bona evolució dels alumnes i els acompanyarà en tot moment per tal de potenciar el seu coneixement de la llengua anglesa tant a nivell escrit com a nivell oral, aspecte aquest en el qual les classes amb grups reduïts han de ser realment profitoses.


Es confeccionaran grups d’entre 6 i 10 alumnes. Treballar amb grups reduïts permet optimitzar el procés individual d’aprenentatge de cada alumne i permet als mestres donar un suport ajustat a les necessitats de cada noi i noia.


Pel que fa als adults, configuració de grups de conversa “Coffee breaks” i grups d’iniciació i perfeccionament.

Destinataris

Alumnes de Primària, Primer cicle d’ESO i Escola d’adults.

Responsable

Carles Astor i Ignasi Vilarnau

Horaris de l'activitat

2 sessions de 1h setmanals. La franja horària preferent serà la del migdia (de 13h a 15h) per a primària i ESO. Segons la demanda hi haurà flexibilitat horària i, inclús, es podrien obrir grups de tardes.

Pastoral

Cartel lema17 18

Lema del Curs 2017-18

Lema2017banner


 logo enxarxat

logo horiz small

LOGO SED CAT1

Pots descarregar...

Menú Escola: Abril 2018

menu escolar 


Retalls d'octubre
Publicat: Març de 2018

 retalls


Col·laborem amb

university cambridge


 DelfDalf

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...