Escola d'Estiu - 4a Setmana

Bon dia famílies,

Us fem arribar un seguit d’informacions que us seran útils de cara al bon desenvolupament de l’Escola d’Estiu i l’excursió de dijous:

-   És molt important que pel matí poseu crema solar als vostres fills, ja que per aquestes dates el sol és molt fort. Si cal, tornarem a posar crema al migdia. Si ho preferiu, podeu posar crema solar a les motxilles dels vostres fills.
-   Cal portar una gorra per les estones de pati, per resguardar-nos del sol.
-   Cal tenir present els dies en que cal portar la bossa de piscina. Aquesta setmana farem Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres. A la bossa de piscina posarem: banyador ( no cal que sigui de l’escola), xancletes, tovallola i gorro de piscina.
-   Al igual que l’any passat, les fotografies les podreu veure a través de Facebook de l’escola.
-   Aquest any podeu demanar el recull de fotografies per setmanes en un CD. Per fer-ho us podeu apuntar a la recepció de l’escola i abonar la quantitat de 5€ per setmana.
-   Dimarts es farà una sortida de matí, on P3 anirà a la platgeta de l’Eixample, p4 a la Biblioteca Sagrada Familia i al Parc Flora Tristán, P5 al Parc Jaume Perich i Primària podrà triar anar al Skating (aquells que saben patinar) o al Parc de la Estació Nord. Els del Skating cal que portin mitjons alts, pantalons llargs, guants i alguna dessuadora.
-   Dimecres fem la nostra Party Holi. Serà molt important que portin una samarreta blanca, i pantalons que es puguin embrutar de pintura.
-   Dijous anem d’excursió tot a la Bassa de Sabadell. Seria convenient preparar una única motxilla per nen. Caldrà portar:
       * Samarreta de l’Escola d’Estiu posada.
       * Banyador posat; gorra i crema solar.
       *  Pícnic, els que no dinin a l’escola.
-   Dijous a la nit tots aquells nens i nenes de primària que ho van notificar a la inscripció es quedaran a dormir a l’escola. A partir de les 20.00h faran la entrada per l’activitat de nit. Hauran de portar el seu sopar i alguna cosa per compartir, esmorzar per el matí, pijama, roba de recanvi per el Divendres, una màrfega, un llençol i un necesser amb els estris d’higiene personal.
-   Divendres farem la “Crackofesta FINAL” on els nostres nens i nenes del Casal d’Estiu gaudiran d’un matí ple de jocs a l’aigua.
-    Recordeu que cada dia d’inici de setmana caldrà que porteu:
        *  Infantil: got, pitet/tovalló, agenda tots els dies.
        * Primària: quadernet de vacances (dilluns, dimecres i divendres).
-    A Infantil, l’agenda / llibreta, és la via de comunicació. Recordeu portar-la i anotar allò que creieu que és important.
 Us adjuntem l’horari de la setmana a continuació.

Restem a la vostra disposició,
Verónica y Mercedes,


horari INFANTIL 4a setmanahorari primaria 4a setmana

 

Pastoral

Cartel lema17 18

Lema del Curs 2017-18

Lema2017banner


 logo enxarxat

logo horiz small

LOGO SED CAT1

Pots descarregar...

Menú Escola: Maig 2018

menu escolar 


Retalls d'Març
Publicat: Març de 2018

 retalls


Col·laborem amb

university cambridge


 DelfDalf

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...