Escola d'Estiu Setmana Setembre

Bon dia famílies,
Us fem arribar un seguit d’informacions que us seran útils de cara al bon desenvolupament de l’Escola d’Estiu i l’excursió de dijous:
-   És molt important que pel matí poseu crema solar als vostres fills. Si cal, tornarem a posar crema al migdia. Si ho preferiu, podeu posar crema solar a les motxilles dels vostres fills.
-   Cal portar una gorra per les estones de pati, per resguardar-nos del sol.
-   Cal tenir present els dies en que cal portar la bossa de piscina. Aquesta setmana farem Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres. A la bossa de piscina posarem: banyador ( no cal que sigui de l’escola), xancletes, tovallola i gorro de piscina.
-   Al igual que l’any passat, les fotografies les podreu veure a través de Facebook de l’escola. 
-   Aquest any podeu demanar el recull de fotografies per setmanes en un CD. Per fer-ho us podeu apuntar a la recepció de l’escola i abonar la quantitat de 5€ per setmana. 
-   Dimarts es farà una sortida de matí, on Infantil anirà a la platgeta de l’Eixample i Primària anirà a la Platja de Selva de Mar. 
-   Dijous anem d’excursió tot el dia al Green Indoor Park de les Franqueses del Vallès. Seria convenient preparar una única motxilla per nen. Caldrà portar:
      * Samarreta de l’Escola d’Estiu posada. 
      * Mitjons i sabates tancades
      * Aigua
      * Pícnic, els que no dinin a l’escola.
-  Divendres farem la “Crackofesta Aquàtica” on els nostres nens i nenes del Casal d’Estiu gaudiran d’un matí a la piscina, fent jocs a l’aigua. 
-  Recordeu que cada dia d’inici de setmana caldrà que porteu:
      *  Infantil: got, pitet/tovalló, agenda tots els dies.
 horari infantil setembre
horari primaria setembre