Intercanvis Lingüístics

P1060261Intercanvis lingüístics amb Alemanya, Anglaterra, Estats Units i França

Què és l’intercanvi?

Es tracta d’una experiència de convivència a l’estranger i a la pròpia escola amb alumnes d’Alemanya, Anglaterra , Estats Units i França, acompanyats pels seus professors, que permet posar en pràctica la llengua d’aprenentatge, així com l’apropament al coneixement de la seva cultura.

Quins objectius pretén l’intercanvi?

 • Aprofundir en l’aprenentatge i en la millora de l’adquisició d’una llengua estrangera, tot desenvolupant estratègies de comunicació oral i escrita.
 • Afavorir la mobilitat dels alumnes a l’estranger, per tal d’educar-los en valors com la multiculturalitat, el respecte i la tolerància.
 • Fomentar el plurilingüisme entre els alumnes, per tal que puguin assolir amb èxit el fer d’esdevenir membres de una nova ciutadania global.

A qui va adreçat l’intercanvi?

Vista la necessitat d’una certa autonomia lingüística i social, s’adreça als alumnes de 4t. ESO, 1r. i 2n. Batxillerat de Maristes la Immaculada que així ho desitgin i que cursen les matèries d’alemany, anglès i francès.

Altres informacions:

 • Els alumnes conviuen amb les famílies amfitriones durant un període de set a deu dies dins del curs escolar, a Barcelona i a l’estranger.
 • El programa d’intercanvi contempla un vessant acadèmic (assistència a classe i a altres activitats de centre en les llengües d’intercanvi), i un vessant cultural (excursions, sortides i visites). A més, els alumnes disposen de temps lliure i d’activitats de lleure organitzades per les famílies d’acollida.
 • Tota vegada que el viatge a l’estranger té un component clarament pedagògic, des dels respectius departaments de llengües estrangeres s’encarrega als alumnes la realització d’una activitat oral i escrita a l’entorn de l’intercanvi.

Articles d'intercanvis

 

Pastoral

Cartel lema17 18

Lema del Curs 2017-18

Lema2017banner


 logo enxarxat

logo horiz small

LOGO SED CAT1

Pots descarregar...

Menú Escola: Abril 2018

menu escolar 


Retalls d'octubre
Publicat: Març de 2018

 retalls


Col·laborem amb

university cambridge


 DelfDalf

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...