Voluntariat

On pots trobar una acció voluntària?

Associació Gabella. Centre Compartir. C/ Rull, 9 Tel.: 93 31 51 508. 08002 – Barcelona

1. Grup de grans i adolescents

 • Proposta: Venir un dia a la setmana a ajudar a nens i joves de 9 a 16 anys amb el deures de l’escola i el reforç escolar.
 • Personal: Persones qualificades (en anglès, matemàtiques de secundària, batxillerat, ...) per fer reforç amb adolescents.
 • Temps de col·laboració: 2h setmanals (a convenir)

2. Grup de mitjans i petits

 • Proposta: Fer un taller pràctic amb els infants de 3 a 9 anys (en 2 grups de 3 a 5 i de 6 a 9anys)
 • Personal: Persones amb formació o coneixements artístics
 • Temps de col·laboració:
  • Petits: Divendres de 17’30h a 18’30h
  • Mitjans: Dimarts o divendres de 18’30h a 19’30h

3. Formació puntual a famílies i adults.

 • Proposta: Fer una formació en temàtiques concretes relacionades amb el món del servei i d’habilitats concretes (cambrers, serralleria, pintura, mecànica, etc)
 • Temps de col·laboració: a convenir. De manera puntual

Si us interessa qualsevol d’aquestes ofertes, podeu consultar fent un mail a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon que us marca a dalt. La Marta Ríos i/o el germà Miquel Cubeles us atendran.

http://www.maristes.cat/cat/index.php/enllacos

Voluntariado.net

Voluntariado.net és un portal a Internet dedicat al món del voluntariat, impulsat i dinamitzat per organitzacions que fan accions de voluntariat de diferents tipus (social, cultural, educatiu). Aquest espai ofereix informació per resoldre els diferents dubtes que poden sorgir a les persones voluntàries i a les entitats que treballen amb voluntaris. El web té un cercador d'entitats on col•laborar com a voluntari.

Hacesfalta.org

Hacesfalta.org és un espai a Internet concebut per fomentar i facilitar les accions de voluntariat. El portal posa en contacte persones que volen col•laborar com a voluntaris i entitats que treballen amb voluntariat, a més de publicar informació sobre el sector.

http://www.hacesfalta.org/voluntario/buscar_oportunidad_vol.asp

La Federació Catalana de Voluntariat Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) és un organisme privat, gestionat per voluntaris de les associacions de voluntariat federades, que coordina les entitats federades i els ofereix serveis. El web de la FCVS conté una Borsa de Voluntariat que permet accedir a les demandes de voluntaris de les entitats federades.

http://www.federacio.net/ca/quisom/bbdd/buscar_demanda_nou.php

Voluntaris 2000

Aquesta entitat s'ha anat configurant com una associació que participa en la vida pública de Barcelona aportant capacitat de gestió i mobilització de voluntaris en manifestacions esportives, culturals i cíviques de tot tipus, amb independència de qui les organitzi, com per exemple el Festival Grec, les Festes de la Mercè, la Marató de TV3...

http://www.voluntaris2000.org

Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya

La Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya és un portal a Internet concebut com a punt de referència en el món de l'associacionisme, el voluntariat, el civisme i la solidaritat. Aquesta xarxa és un espai informatiu i de comunicació entre persones interessades a participar activament en projectes que busquen un bé col•lectiu, organitzacions i institucions relacionades amb el sector. Hi trobaràs informació sobre voluntariat.

http://www.xarxanet.org/fes-voluntariat

Servei Català del Voluntariat

El Servei Català del Voluntariat és un espai a Internet creat per reunir tota la informació relacionada amb el voluntariat a escala catalana i esdevenir un espai de trobada entre persones que volen participar activament en un projecte, esdeveniment o activitat i les entitats i institucions que fomenten i desenvolupen accions de voluntariat. En aquesta xarxa telemàtica, tant els ciutadans com les entitats poden trobar informació útil sobre el món del voluntariat (crides de voluntariat, accions formatives...). El web conté un cercador d'activitats en les quals col•laboren voluntaris.

http://www.voluntariat.org/Promoci%C3%B3delvoluntariat/Volsfervoluntariat.aspx

Càrites de Barcelona

Càrites acull i treballa amb les persones en situació de pobresa i necessitat, perquè siguin protagonistes del seu propi desenvolupament integral, des del compromís de la comunitat cristiana. Inclou l'acció social, la sensibilització de la societat, i la denúncia de les situacions d'injustícia amb fets i paraules per aconseguir un món més just i solidari.

Així doncs, des de Càritas volem aconseguir construir entre tots un món en el qual els béns de la terra siguin compartits per tota la humanitat:

 • Des de la dignitat de la persona: al servei dels més pobres, sense distinció de religió o d'origen cultural o ètnic a fi que esdevinguin actors i subjectes de la seva pròpia història.
 • Des del treball per la justícia social: lluitant contra la pobresa, l'exclusió, la intolerància, la discriminació i tota forma de violació dels drets humans
 • Des de la solidaritat i el compartir fratern: perquè tothom sigui veritablement responsable de tothom.

http://www.caritasbcn.org/ca/fes_te_voluntari

Altres webs

 

Per acabar, us deixem un vídeo que us pot interessar…

Pastoral

Cartel lema17 18

Lema del Curs 2017-18

Lema2017banner


 logo enxarxat

logo horiz small

LOGO SED CAT1

Pots descarregar...

Menú Escola: Abril 2018

menu escolar 


Retalls d'octubre
Publicat: Març de 2018

 retalls


Col·laborem amb

university cambridge


 DelfDalf

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...