Dilluns, 11 Maig 2015 13:53

INF- Cançó Resposta 2015

Escrit per

El divendres dia 8 de maig vàrem celebrar el ja tradicional Festival de la Cançó Resposta (per a infantil era la setena edició i més de trenta pel que fa al nostre col·legi)

Sota el lema "Obrint les portes a les emocions" els alumnes de l'etapa d'Infantil varen interpretar, tot cantant i ballant, set temes musicals gràcies als quals vàrem descobrir que podíem obrir les portes del nostre cor a diferents emocions: l'alegria, l'esperança, la por, la felicitat... tot enmig d'un ambient de festa que vàrem compartir alumnes, professors, pares i famílies. 

Per a tots els qui vàrem assistir va ser una gran tarda plena de música, alegria i emocions, però sobretot de compartir plegats la via del nostre col·legi. Per això us deixem unes primeres fotografies, més endavant us ensenyarem moltes més per a que podeu gaudir tots plegats. desitgem us agradin.


Dimecres, 15 Gener 2014 17:10

INF- Anglès a les aules

Escrit per

En aquestes fotos mostrem alguna de les sessions d’anglès. Podem veure  com els nens aprenen la llengua tot practicant amb manualitats. Després podran expressar-se en paraules, així doncs, jugant i manipulant aconseguim que allò volem!

A P4 vam treballar les parts de la cara amb les caretes del Monkey i a P5 vam treballar la tardor amb uns encunyats on sortien tots els elements treballats anteriorment a l’aula. Després, quan s’ho emporten a casa, els engresco a explicar a la família tot el què han fet a l’aula. I... no dubto que la majoria ho fan perquè s’han divertit molt!

 

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...