Escola de Pares

escola pares

ESCOLA DE PARES I MARES

INTRODUCCIÓ

És un espai de diàleg entre mestres, pares, mares i personal no docent, sobre temes relacionats amb l’educació dels nostres fills/alumnes amb la finalitat de reflexionar, compartir i motivar canvis de millora.

L’escola Maristes la Immaculada opta per una relació de col•laboració entre els mestres i les famílies dels nostres alumnes.

Per aquesta raó porta des de l’any 1970 desenvolupant el PROJECTE ESCOLA DE PARES sense cost addicional per a les famílies.

QUI SOM?

equip escoladepares2016 .- Les trobades per l’etapa d’infantil les portem a terme la Sandra i la Montse B. 

 .- A l’etapa de Primària la Lurdes i la Rosa

.- En Llorenç forma part de les trobades de l’etapa d’ESO i Batxillerat. 

Si voleu rebre informació, poseu-vos en contacte amb els formadors de l’etapa en la que estigueu interessats! Agrairíem, per facilitar el funcionament, escriviu a l’apartat de l’assumpte del correu, l’etapa a la qual us voleu dirigir.

Adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

COM ENS ORGANITZEM?

INFANTIL: Ens trobem un cop al mes, els dijous de 17:30 a 19h a la recepció d’infantil (els vostres fills/es es poden quedar a ludiesplai sense cost adicionaI)

PRIMÀRIA, ESO i BATXILLERAT: Ens trobem un cop al mes, els dilluns de 19:30 a 21h.a la recepció de l’escola.

COM FUNCIONA:

Prèviament a cada sessió us informem per e-mail dels temes a tractar i després de cada sessió també us enviem el material, petites lectures de reflexió...etc.

Aquí us adjuntem el calendari de les trobades per aquest curs 2016-17.

escola pares 2016

ENLLAÇ AL FEAC: http://www.escolacristiana.org/FEAC/

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...