Divendres, 29 Març 2013 07:51

Presentació d'ADEMAR la Immaculada

Escrit per

escanear0001

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

L'Associació d'Antics Alumnes dels Maristes la Immaculada de Barcelona (que per abreujar anomenem ADEMAR la Immaculada) és una entitat sense ànim de lucre de caràcter cultural-recreatiu a la qual s'hi poden inscriiure, bàsicament, totes les persones que hagin passat per les aules del nostre Col·legi durant la seva etapa escolar. És igual que s'hi hagi estat un curs, cinc cursos o dotze cursos; tots els exalumnes hi sou benvinguts.

Abans de continuar, un aclariment "lingüístic". En el nom de l'Associació hi apareix el terme "antics alumnes", però evidentment formen part de la nostra Associació antigues i antics alumnes del Col·legi. Així, quan ens referim als "antics alumnes", sempre estem pensant amb tothom que ha passat pel Col·legi, i sovint utilitzem el terme "exalumnes" per evitar aquest problema de "gènere".

logo centenari ademarD'acord amb els nostres Estatuts, alguns dels objectius d'ADEMAR la Immaculada són els següents:

Crear i mantenir els vincles d'amistat i cooperació entre els antics alumnes del nostre Col·legi i dels Col·legis dels Germans Maristes en general.

Potenciar aquelles activitats de caràcter cultural, recreatiu i esportiu que puguin ésser d'interès per als nostres associats en el seu lleure.

Difondre les activitats que dugui a terme el nostre Col·legi, contribuint al desenvolupament i prestigi del centre, així com dels col·legis dirigits pels Germans Maristes en general i de tot l'Institut dels Germans Maristes.

I sempre tenint en compte els principis de l'humanisme cristià que inspirà la formació rebuda en els Col·legis Maristes i l'esperit del seu fundador, el Pare Marcel·lí Champagnat.

Finalment, comentar-vos que l'any 2012 és molt especial per a tots els membres d'ADEMAR la Immaculada, atès que és l'any en el qual celebrem els nostres 100 anys d'història. Arribar a ésser una entitat centenària implica ésser hereus d'una llarga història, i segur que aquest fet marca el nostre present i el nostre futur. Un futur que, amb l'ajut de la Bona Mare i de Sant Marcel·lí, esperem i desitgem sigui molt profitós i compartit amb tots vosaltres.

Cabezal Centenario

 

Inscripció a l'Associació

Voleu demanar la teva inscripció a l'Associació Ademar la Immaculada? 

Per fer-se soci de l’associació cal baixar la butlleta adjunta interactiva, obrir-la, omplir les dades i després imprimir-la. Tot seguit signeu en els DOS llocs indicats, i feu-la arribar a l'Associació en qualsevol de les següents maneres

1- Per correu postal a l’adreça:

ADEMAR LA IMMACULADA

C/. València 370

8009    – Barcelona

2-      Lliurant el document a la Consergeria del Col·legi Maristes La Immaculada

3-      Escanejant el document signat, i adjuntant-lo com arxiu a l’adreça electrònica

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aviat en tindràs notícies nostres

Junta directiva

 La Junta Directiva de l'Associació està formada per 12 persones més un Assessor (Germà Marista). La composició actual és la següent:

 • President: Sr. Antoni Llorca Pujadas
 • Sotspresident 1r: Sr. Albert Estany Solano
 • Sotspresident 2n: Sr. Jesus M. Perelló Aragonés
 • Secretària: Sra. Aurora Besora González
 • Tresorer: Sr. Josep Alfaras Pou
 • Comptador: Sr. Pedro Cabezas Esteban
 • Vocal Adjunt: Sr. Jordi Cunillera Grañó
 • Vocal Solidaritat: Sra. Remei Sistané Salas
 • Vocal Comunicació: Sr. Albert Ibáñez San Pablo
 • Vocal Events: Sr. Teodor Deltor Blanco
 • Vocal APA: Sr. Pere Pons Ribot
 • Vocal Arxiu: Sr. Sergi Deltor Blanco
 • Assessor: G. Manel Pujol Balcells

 

Cronologia

La celebració en 2012 del Centenari de l'Associació ens ha estimulat a recapitular les efemèrides més rellevants de la nostra història. En aquest document les hi trobaràs.

 

Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...