Ademar. Curs 2017 - 2018

Calendari d'activitats, curs 2017 -2018

Com és costum, la Junta de l'Associació Ademar  la Immaculada ha elaborat un calendari de propostes d'activitats pel curs 2017- 2018. De les possibles actualitzacions tindreu complides informacions.

Per accedir al decument podeu cliclar en Calendari 2017 - 2018

Carta de presentació del curs 17 - 18

Benvolguts companys

Amb el convenciment que tots haureu pogut gaudir d’unes bones i merescudes vacances amb les vostres famílies, ens retrobem davant el començament del nou curs escolar 2017 – 2018, que es presenta amb il·lusió i expectatives renovades davant dos importants esdeveniments a celebrar, com ara el segon centenari de la fundació de l’Institut Marista, i el 75è Aniversari de l’obertura del Col·legi La Immaculada en la seva actual ubicació del carrer València - Passeig Sant Joan.

El primer acte commemoratiu dels 200 anys de vida Marista va tenir lloc el passat 4 de setembre a la sala Caixa Forum de Barcelona, i va estar presidit pel Germà Pere Farré (Provincial de Maristes L’Hermitatge) i per l’Honorable Sra. Clara Ponsatí (Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya). En tots els parlaments dels participants a l’acte, es va destacar les importants aportacions a la societat de la Institució Marista als àmbits de l’ensenyament i de la solidaritat.

A la taula rodona “Respostes educatives a les necessitats dels infants i joves”, es va insistir en diferents conceptes com els drets dels nens, el valor de l’esforç, l’educació flexible, la innovació i la qualitat educativa.

Al lliurament de premis d’innovació pedagògica i bones pràctiques, i de projectes de pastoral amb infants i joves de lleure educatiu marista, va seguir la cloenda de l’acte amb la presentació del Musical “Amb tu, Marcel·lí”, que es representarà al nostre col·legi el proper dia 28 d’octubre i que, juntament amb l’exposició itinerant “Maristes, 200 i +”, recorrerà les diferents ciutats i pobles de Catalunya amb presència marista.

Com podeu veure el curs es presenta amb molts projectes que caldrà fer-los realitat i dels quals us mantindrem puntualment informats i us convidem a participar-hi.

Rebeu una cordial salutació

Antoni Llorca

President d’Ademar La Immaculada

 

Noces d'Or de la Promoció 1967

El passat dia 17 de juny es van celebrar les Noces d’Or de la Promoció de 1967, en complir-se 50 anys des del comiat dels alumnes del col·legi marista d’aquesta promoció.

La commemoració es va iniciar en la recepció dels col·legi a les 11 h, amb l’acte de benvinguda a tots els participants per part dels representants del col·legi i de l’Associació d’Antics Alumnes. Seguidament es va celebrar l’Eucaristia a la capella del col·legi oficiada per Mn. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar de Terrassa i exalumne d’aquesta mateixa promoció.

Tot seguit, a l’EXPOFOTO, els visitants van gaudir en la contemplació de les fotografies històriques més rellevants dels anys en els quals, ells mateixos, van ser protagonistes.

A la Sala de Conferències es va fer la presentació de les activitats d’enguany promogudes i dutes a terme per l’Associació Ademar La Immaculada, seguida de la imposició de la insígnia de les Tres Violetes a tots els assistentes de la Promoció. A la sortida de l’acte es van fer vàries fotografies commemoratives de la trobada, així com la visita a les instal·lacions i un aperitiu al mateix menjador del col·legi. El darrer acte del dia va ser el Dinar de Germanor en un restaurant proper.

Finalment fem esment del càlid i agradable ambient viscut al llarg de la celebració, durant la qual es van manifestar amb sinceritat molts entranyables records dels anys d’amistat viscuts al col·legi.

Per accedir al reportatge fotogràfic de la trobada feu clic en Noces d'Or promoció 1967

Pastoral

Cartel lema17 18

Lema del Curs 2017-18

Lema2017banner


 logo enxarxat

logo horiz small

LOGO SED CAT1

Pots descarregar...

Menú Escola: Desembre 2017

menu escolar 


Retalls d'octubre
Publicat: 4 d'Octubre de 2017

 retalls


Breus notícies del dia a dia de l'escola

  • 200 i + Viu el somni!

   Hem començat ja el curs 2016-2017, sota el lema 200 i + Viu el somni. El nombre 200 fa referència als anys que complirà l’Institut Marista el...

  • FEAC-Escola de pares

   Com ja sabeu, l’ESCOLA DE PARES és una activitat que el col·legi ofereix al començament de cada curs a totes les famílies. Entre altres, un dels...

  • Agraïment a les famílies

   Des de l’equip directiu, volem expressar el nostre agraïment a les moltes famílies que han confiat en el nostre servei propi de venda de llibres,...